Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Tral, Tractari auto→ Europa | Moldova

preț de la
2800 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Tractare Auto Europa-Moldova: Soluția Rapidă la Orice Urgență Rutieră!

În lumea agitată în care trăim, avem nevoie de soluții rapide și eficiente pentru problemele care pot apărea în călătoriile noastre. Serviciul de tractare auto reprezintă un aspect crucial al acestor soluții, asigurând că vehiculul dumneavoastră ajunge în siguranță la destinație, indiferent de obstacolele care pot apărea. Dacă vă aflați în Europa și aveți nevoie de un serviciu de tractare până în Republica Moldova, iată de ce ar trebui să vă orientați către Ticketbus.md.

Conexiuni Fără Frontiere: Ticketbus.md nu este doar un serviciu de transport, ci și un partener de încredere în situații de urgență. Cu parteneri în diverse țări europene, asigură o rețea de tractare auto care acoperă întreaga Europă, până în Republica Moldova.

Echipamente de Tractare de Ultimă Generație: O flotă modernă de vehicule de tractare, echipate cu tehnologie de ultimă generație, stă la dispoziția clienților. Acest lucru asigură o intervenție rapidă și sigură în caz de avarii, indiferent de condițiile de pe șosea.

Experiență și Profesionalism: Echipa de specialiști în tractare de la Ticketbus.md are o vastă experiență în gestionarea situațiilor de urgență. De la pană de cauciuc până la probleme mai complexe, aceștia sunt pregătiți să ofere soluții rapide și eficiente.

Asistență Disponibilă 24/7: Urgențele nu au orar, iar Ticketbus.md înțelege acest lucru. Astfel, serviciul de tractare este disponibil non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Indiferent când vă aflați într-o situație dificilă, puteți conta pe ei.

Tarife Transparente și Competitive: Ticketbus.md oferă tarife competitive și transparente pentru serviciul de tractare. Nu există costuri ascunse sau surprize neplăcute la finalul serviciului.

Asigurare de Tractare Internațională: Pentru călătorii în afara granițelor Republicii Moldova, Ticketbus.md oferă și asigurare de tractare internațională. Astfel, aveți pacea sufletească că sunteți protejat în orice situație.

Concluzie: Când vine vorba de serviciul de tractare auto între Europa și Republica Moldova, Ticketbus.md este partenerul de încredere pe care vă puteți baza. Cu o flotă modernă, experiență vastă și disponibilitate non-stop, vă asigură că vehiculul dumneavoastră va ajunge în siguranță la destinație. Alegeți Ticketbus.md pentru soluții rapide și eficiente în caz de urgență.

​​​​​​​

 

 

Articole recente

Oct. 16, 2023 |

Tral, Tractari auto→ Europa | Moldova

Serviciu de Tractare Auto Europa-Moldova: Rapid, Fiabil și Disponibil Non-stop

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!