Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

preț de la
2600 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Descoperă Orașul Bruxelles cu Călătoriile Noastre Confortabile | Rezervă Bilete Online pe Ticketbus.md!

Pregătește-te să explorezi frumosul oraș Bruxelles cu ajutorul serviciilor noastre de transport confortabil. Rezervă-ți acum biletele pentru cursa noastră către Bruxelles și fii gata să descoperi toate minunățiile acestei destinații europene.

De ce să alegi călătoria cu noi către Bruxelles:

  1. Confort și Comoditate: Autocarele și microbuzele noastre moderne sunt concepute pentru a-ți oferi o călătorie relaxantă. Cu scaune confortabile și spațiu generos pentru picioare, vei ajunge în Bruxelles odihnit și pregătit să explorezi.

  2. Economie: Călătorește inteligent cu prețuri accesibile pentru bilete. O călătorie cu autocarul sau microbuzul este o opțiune economică comparativ cu alte mijloace de transport.

  3. Wi-Fi Gratuit: Rămâi conectat pe întreaga călătorie cu serviciul nostru Wi-Fi gratuit. Poți naviga pe internet, verifica hărțile sau rămâne conectat cu cei dragi.

  4. Rută Directă și Sigură: Bucură-te de o călătorie fără opreli intermediare și fără transbordări. Echipajul nostru experimentat se asigură că vei ajunge în siguranță și confort la destinație.

  5. Explorare Fără Efort: Lasă-te captivat de frumusețea peisajelor europene în drum spre Bruxelles. Ajungând odihnit, vei putea explora toate atracțiile și deliciile gastronomice pe care acest oraș le oferă.

Cum să Rezervi Bilete pe Ticketbus.md:

Rezervarea biletelor pentru cursa către Bruxelles este simplă și rapidă. Accesează site-ul nostru ticketbus.md și urmează pașii simpli din platforma noastră intuitivă de rezervări. Selectează data și ora preferate, completează detaliile pasagerilor și alege locurile dorite. Plata se face în siguranță, iar biletele vor fi trimise direct pe adresa ta de e-mail.

Aventura ta în Bruxelles începe cu Ticketbus.md. Renunță la grija rezervării biletelor și bucură-te de o călătorie fără probleme și plină de confort către acest minunat oraș european. Rezervă-ți biletele acum și pregătește-te să descoperi Bruxellesul în stil!
IMPORTANT!!:
Pentru o trecere fără probleme a frontierei, este important să îndeplinești anumite cerințe. Pașaportul tău trebuie să fie valabil, fie că este de tip european sau biometric moldovenesc. Este esențial să te asiguri că nu ai nicio interdicție sau restricție care ar putea afecta trecerea ta de frontieră.
BAGAJ:
Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!