Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Košice Microbuz | Transport

preț de la
2600 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursă cu microbuzul Chișinău - Košice | Rezervă-ți biletele online pe TicketBus.md pentru o călătorie rapidă și plină de descoperiri în Slovacia!

TicketBus.md îți deschide ușile către o experiență autentică de călătorie prin Slovacia. Cursa cu microbuzul de la Chișinău la Košice îți aduce oportunitatea de a explora atracțiile istorice și naturale ale acestei destinații captivante. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te pentru o călătorie rapidă și plină de descoperiri cu TicketBus.md.
Explorează frumusețea Slovaciei cu microbuzul de la Chișinău la Košice. Rezervă acum biletele pentru cursa de pasageri pe TicketBus.md și bucură-te de o călătorie comodă, eficientă și memorabilă în această destinație captivantă.

De ce să alegi cursa cu microbuzul între Chișinău și Košice:

  1. Călătorie rapidă și eficientă: Microbuzele noastre moderne și șoferii experimentați îți oferă o călătorie rapidă și fără griji către destinație.

  2. Flexibilitate în program: TicketBus.md îți oferă opțiuni variate de curse, astfel încât să poți alege programul care se potrivește cel mai bine planurilor tale de călătorie.

  3. Comoditate și confort: Bucură-te de o călătorie relaxantă în microbuzul nostru dotat cu facilități pentru a asigura confortul pasagerilor.

  4. Explorare liberă: Cu microbuzul, ai libertatea de a explora mai ușor și mai flexibil atracțiile locale și zonele mai puțin cunoscute de-a lungul traseului.

  5. Economie de timp și efort: Cursele directe cu microbuzul te ajută să ajungi rapid la destinație, fără transbordări sau opriri intermediare.

Cum să rezervi bilete pe TicketBus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu microbuzul Chișinău - Košice este simplă și rapidă. Accesează site-ul TicketBus.md, alege traseul și data preferată, completează detaliile pasagerilor și efectuează plata în siguranță. Biletele vor fi expediate pe e-mail, asigurându-ți o călătorie plăcută și fără griji.

Explorează Košice cu TicketBus.md: Košice, un oraș cu istorie bogată și cultură vibrantă în Slovacia, te așteaptă să-l descoperi. Călătorește cu microbuzul de la Chișinău cu TicketBus.md și explorează atracțiile și farmecul acestui oraș captivant. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te să trăiești o călătorie comodă și plină de descoperiri către Košice!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Oct. 16, 2023 |

Tral, Tractari auto→ Europa | Moldova

Serviciu de Tractare Auto Europa-Moldova: Rapid, Fiabil și Disponibil Non-stop

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!