Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Ostrava Microbuz | Transport de pasageri

preț de la
2600 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursă cu microbuzul Chișinău - Ostrava | Rezervă-ți biletele online pe TicketBus.md pentru o călătorie comodă și plină de descoperiri în Cehia!

Explorează frumusețea Cehiei cu microbuzul de la Chișinău la Ostrava. Rezervă acum biletele pentru cursa de pasageri pe TicketBus.md și bucură-te de o călătorie plină de confort și aventură în această destinație captivantă.
TicketBus.md îți oferă o experiență de călătorie memorabilă către Ostrava, un oraș cu farmec istoric și cultural în Cehia. Cursa cu microbuzul de la Chișinău la Ostrava îți aduce oportunitatea de a explora atracțiile fascinante ale acestui oraș european captivant. Rezervă-ți acum biletele și pornește într-o călătorie plină de descoperiri cu TicketBus.md.

De ce să alegi cursa cu microbuzul între Chișinău și Ostrava:

  1. Confort și comoditate: Microbuzele noastre moderne sunt echipate cu facilități pentru a-ți asigura o călătorie confortabilă și relaxantă.

  2. Explorare liberă: Călătorește cu microbuzul pentru a avea libertatea de a explora mai ușor și mai flexibil atracțiile locale și zonele mai puțin cunoscute.

  3. Economie de timp și efort: Cursele directe cu microbuzul te ajută să ajungi rapid la destinație, fără transbordări sau opriri intermediare.

  4. Priveliști pitorești: În drumul către Ostrava, te vei bucura de priveliști pitorești ale peisajelor Cehiei, adăugând farmec călătoriei tale.

  5. Flexibilitate în program: TicketBus.md îți oferă opțiuni variate de curse, permițându-ți să alegi programul care se potrivește cel mai bine planurilor tale de călătorie.

Cum să rezervi bilete pe TicketBus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu microbuzul Chișinău - Ostrava este simplă și rapidă. Accesează site-ul TicketBus.md, alege traseul și data preferată, completează detaliile pasagerilor și finalizează plata în siguranță. Biletele vor fi expediate pe e-mailul tău pentru o călătorie plăcută și fără griji.

Explorează Ostrava cu TicketBus.md: Ostrava, un oraș cu istorie bogată și atmosferă vibrantă, te așteaptă să-l descoperi. Călătorește cu microbuzul de la Chișinău cu TicketBus.md și explorează atracțiile și cultura acestei destinații captivante din Cehia. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te să trăiești o călătorie comodă și plină de descoperiri către Ostrava!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!