Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Paris Autocar | Transport de pasageri

preț de la
2000 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursa cu autocarul Chişinău - Paris | Rezervă-ți biletele online pe ticketbus.md


Descoperă o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători de la Chişinău la Paris cu autocarul.
Rezervă-ți acum biletele pentru cursa de pasageri pe tickebus.md și pregătește-te să explorezi fascinanta capitală a Franței.

      În căutarea unei experiențe de călătorie fără griji între Chişinău și Paris?
ticketbus.md îți aduce o cursă cu autocarul, oferindu-ți oportunitatea de a explora cele mai pitorești peisaje europene într-un mod confortabil și sigur.
Renunță la bătăile de cap asociate călătoriilor obișnuite și rezervă-ți acum biletele pentru o aventură neuitată de la Moldova spre inima Franței.

De ce să alegi cursa cu autocarul între Chişinău și Paris:

  1. Confort și comoditate: Autocarele noastre moderne sunt echipate pentru a-ți oferi o călătorie relaxantă. Cu scaune ergonomice și spațiu generos pentru picioare, te vei simți odihnit pe tot parcursul călătoriei.

  2. Economie: Călătorește inteligent cu prețuri accesibile pentru bilete. Autocarele oferă o alternativă mai economică față de alte mijloace de transport.

  3. Wi-Fi gratuit și prize: Fii mereu conectat pe durata călătoriei. Autocarele noastre sunt echipate cu Wi-Fi gratuit și prize pentru a-ți încărca dispozitivele electronice.

  4. Rute directe și sigure: Bucură-te de călătorii fără opreli intermediare și fără transbordări. Echipajul nostru experimentat asigură siguranța și confortul tău pe întreaga distanță.

  5. Explorare fără efort: Călătorește relaxat și savurează frumusețile peisajelor europene. Vei ajunge în Paris odihnit și gata să explorezi celebrele sale atracții turistice.

Cum să rezervi bilete pe ticketbus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu autocarul Chişinău - Paris este ușoară și rapidă. Accesează site-ul nostru ticketbus.md și urmează pașii simpli din platforma noastră intuitivă de rezervări. Selectează data și ora preferate, completează detaliile pasagerilor și alege locurile dorite. Plata se face în siguranță, iar biletele vor fi trimise direct pe e-mailul tău.

Aventura ta europeană începe cu ticketbus.md: Dacă ești în căutarea unei experiențe de călătorie de neuitat între Chișinău și Paris, ticketbus.md îți oferă soluția perfectă. Renunță la stresul căutării biletelor și alege cursa cu autocarul pentru o aventură fără griji și plină de confort. Rezervă-ți acum biletele pentru a începe explorarea Europei alături de noi!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!