Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Salzburg Microbuz | Transport

preț de la
3000 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursă cu microbuzul Chișinău - Salzburg | Rezervă-ți biletele online pe TicketBus.md pentru o călătorie memorabilă în pitorescul oraș austriac!

TicketBus.md îți oferă oportunitatea de a călători cu microbuzul între Chișinău și Salzburg, aducându-ți o călătorie plină de confort și posibilitatea de a explora atracțiile fascinante ale acestui oraș pitoresc din Austria. Rezervă-ți acum biletele și pornește într-o călătorie memorabilă prin Salzburg cu TicketBus.md.
 Explorează cu confort și flexibilitate atracțiile fermecătoare ale orașului Salzburg cu microbuzul. Rezervă acum biletele pentru cursa de pasageri pe TicketBus.md și bucură-te de o călătorie plină de farmec și aventură în Austria.
 

De ce să alegi cursa cu microbuzul între Chișinău și Salzburg:

  1. Confort și comoditate: Microbuzele noastre moderne sunt echipate cu facilități pentru a asigura o călătorie confortabilă și relaxantă.

  2. Flexibilitate în program: TicketBus.md îți oferă opțiuni variate de curse, astfel încât să poți alege programul care se potrivește cel mai bine planurilor tale de călătorie.

  3. Explorare liberă: Cu microbuzul, ai libertatea de a ajunge în locuri mai puțin cunoscute și de a descoperi autenticitatea și frumusețea localităților din traseu.

  4. Economie de timp și efort: Cursele directe cu microbuzul te ajută să ajungi rapid și fără transbordări la destinație, economisind timp prețios în călătorie.

  5. Priveliști pitorești: În drumul spre Salzburg, vei avea ocazia să admiri peisaje pitorești și să te bucuri de farmecul regiunii austriece.

Cum să rezervi bilete pe TicketBus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu microbuzul Chișinău - Salzburg este simplă și rapidă. Accesează site-ul TicketBus.md, alege traseul și data preferată, completează detaliile pasagerilor și efectuează plata în siguranță. Biletele vor fi trimise pe e-mail, asigurându-ți o călătorie plăcută și fără griji.

Explorează Salzburg cu TicketBus.md: Salzburg, orașul natal al lui Mozart și cu un bogat patrimoniu cultural, te așteaptă să-l descoperi. Călătorește cu microbuzul de la Chișinău cu TicketBus.md și explorează atracțiile istorice și peisajele încântătoare ale acestui oraș austriac. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te să trăiești o călătorie memorabilă în pitorescul Salzburg!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!