Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Viena | Transport pana la adresa!

preț de la
2400 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursă cu microbuzul Chișinău - Viena | Rezervă-ți biletele online pe TicketBus.md pentru o călătorie deosebită!

Descoperă o călătorie confortabilă și sigură de la Chișinău la Viena cu microbuzul. Rezervă acum biletele pentru cursa de pasageri pe TicketBus.md și bucură-te de o experiență de neuitat într-o destinație fascinantă.
Renunță la grija căutării transportului și rezervă-ți acum biletele pentru a explora frumusețea orașului imperial, Viena.
 

De ce să alegi cursa cu microbuzul între Chișinău și Viena:

  1. Comoditate și flexibilitate: Microbuzele noastre moderne oferă scaune confortabile și spațioase, asigurându-ți o călătorie relaxantă. Cursele regulate îți permit să alegi un program convenabil pentru călătorie.

  2. Călătorie directă până la adresa ta: Bucură-te de serviciul de transport până la adresa dorită din Viena, astfel încât să ajungi direct la destinație fără efort suplimentar.

  3. Economie de timp și efort: Evită transbordările și călătorește într-o singură cursă până la Viena, economisind timp prețios și evitând bătăile de cap asociate cu alte mijloace de transport.

  4. Vedere panoramică: Descoperă peisajele pitorești ale Europei Centrale în timpul călătoriei și bucură-te de priveliști uimitoare pe traseu.

  5. Siguranță și profesionalism: Echipajul noastru experimentat asigură siguranța pe tot parcursul călătoriei, oferindu-ți încredere și liniște în timpul călătoriei.

Cum să rezervi bilete pe TicketBus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu microbuzul Chișinău - Viena este rapidă și ușoară. Accesează site-ul TicketBus.md și selectează traseul, data și ora preferate. Completează detaliile pasagerilor și efectuează plata în siguranță. Biletele vor fi livrate direct pe e-mailul tău.

Explorează Viena cu TicketBus.md: Dacă vrei să descoperi frumusețea și eleganța orașului Viena, călătorește cu microbuzul de la Chișinău cu TicketBus.md. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te pentru o călătorie de neuitat către una dintre cele mai fascinante destinații europene. Alege confortul și profesionalismul nostru și bucură-te de experiența Viena într-un mod inedit!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!