Bilete online în orice direcție

Pentru întrebări suplimentare contactați echipa Ticketbus la numărul afișat mai jos 🤗

Lucrăm non-stop

Chişinău → Budapesta | Transport pana la adresa!

preț de la
2200 MDL

CONFORT

autocare și microbuze confortabile

PREȚURI ADECVATE

prețuri adecvate pentru bilete

ASISTENȚĂ 24/7

asistență de-a lungul traseului

FĂRĂ COMISIOANE ASCUNSE

0% comisioane pentru curse

40 KG BAGAJ GRATUIT

2 genți mari (până la 40kg în total)

TV

pe durata călătoriei

CURSE VARIATE

gamă largă de curse în Europa

AER CONDIȚIONAT

în dotarea autocarelor

POPASURI

pentru cafea și odihnă

Cursă cu microbuzul Chisinau - Budapesta | Rezervă-ți biletele online pe ticketbus.md

     ticketbus.md îți oferă oportunitatea de a călători într-un mod convenabil și relaxant între Chișinău și Budapesta.
Cu curse regulate de microbuz, te vei bucura de flexibilitate și confort pe drumul către una dintre cele mai fermecătoare capitale din Europa Centrală. Alege ticketbus.md pentru a rezerva biletele pentru călătoria ta de neuitat.

De ce să alegi cursa cu microbuzul între Chisinau și Budapesta:

  1. Confort și accesibilitate: Microbuzele noastre moderne sunt dotate cu facilități pentru a-ți oferi o călătorie confortabilă. Bucură-te de locuri comode și spațiu generos pentru picioare pentru a călători fără griji.

  2. Flexibilitate în program: Cu curse regulate, poți alege dintre multiple opțiuni de plecare și întoarcere, potrivite programului tău.

  3. Durată scurtă de călătorie: Beneficiază de traseu direct și timp redus de călătorie între Chișinău și Budapesta, astfel încât să poți profita la maxim de timpul petrecut în destinație.

  4. Economie de timp și efort: Călătorește fără transbordări și cu un număr limitat de opriri, astfel încât să ajungi la destinație în mod rapid și confortabil.

  5. Vedere panoramică: Prin traseul scenic către Budapesta, vei avea ocazia să te bucuri de priveliști pitorești și să descoperi frumusețea peisajelor europene.

Cum să rezervi bilete pe ticketbus.md: Rezervarea biletelor pentru cursa cu microbuzul Chisinau - Budapesta este simplă și rapidă. Accesează site-ul ticketbus.md și alege traseul, data și ora preferată. Completează informațiile necesare și plătește în siguranță online. Biletele vor fi trimise pe e-mail pentru a-ți asigura călătoria ta fără griji.

Începe călătoria spre Budapesta cu ticketbus.md: Dacă visezi să descoperi minunatele atracții ale Budapestei, călătorește cu microbuzul de la Chișinau cu ticketbus.md. Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te să pornești într-o aventură memorabilă prin Europa Centrală. Alege confortul și flexibilitatea pentru călătoria ta și bucură-te de frumusețea orașului Budapesta!

Politica noastră de bagaj permite fiecărui pasager să transporte un rucsac sau o geantă mică care să încapă sub picioare în zona pasagerului, asigurându-se astfel că spațiul din autocar rămâne confortabil și sigur pentru toți călătorii. În plus, pasagerii au dreptul să transporte un bagaj mai mare de până la 40 kg, pentru a-și îndeplini nevoile de călătorie. Aceasta ne permite să oferim flexibilitate și confort pentru toți călătorii noștri, asigurând că au spațiu adecvat pentru a-și păstra bagajele pe parcursul călătoriei lor către destinație.

 

 

Articole recente

Sept. 3, 2023 |

Chişinău → Berlin transport Autocar | Microbuz

Călătorește de la Chișinău la Berlin Confortabil și Economic cu Autocarul sau Microbuzul

Sept. 1, 2023 |

Cursa Chișinău → Varșovia: Transport!

Cursa Zilnică Chișinău - Varșovia cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!

Aug. 31, 2023 |

Chișinău → Bruxelles: Autocar si Microbuz!

Cursa Zilnică Chișinău - Bruxelles cu Transport Confortabil și Direct | Rezervă Locurile Acum!